Aloe Vera jako přírodní antioxidant

Věděli jste, že je Aloe Vera silný antioxidant?

Na 60 hektarech plantáže na ostrově Curacao v Nizozemských Antilách je formou ekologického zemědělství manufakturou značky Curaloe pěstováno kolem 100.000 rostlin blahodárného Aloe Vera, které se ručně sklízí a lisuje. Vylisovaný gel z aloe je okamžitě zpracován na kosmetické výrobky nebo doplňky stravy. Pokud by se čerstvě vylisovaná aloe šťáva okamžitě nezpracovala, došlo by k oxidaci a poškození více jak 200 bioaktivních a zdraví prospěšných složek.

1495905_660154974040769_408694271_o

Co obsahuje zázračné Aloe Vera?

Gel z listu Aloe obsahuje antioxidanty zahrnující vitamín E, karoteny, vitamín C, flavonoidy, taniny, aminokyseliny, mastné kyseliny, C-glykosidy, polysacharidy, lektiny, enzymy na podporu trávení, lignin, saponiny a steroly. Obsahuje dále vitamíny C, A, D a vitaminy skupiny B. Z minerálů pak vápník, hořčík a zinek.

Díky svému jedinečnému složení má protizánětlivé, antibakteriální, regenerační a anestetické účinky. Aloe se pro své vlastnosti užívá vnitřně a zevně. Pomáhá léčit kožní problémy, díky regeneračním a protizánětlivým vlastnostem se hojně užívá při léčbě popálenin. Je výborné na léčení akné, odřenin, ekzémů a jiných kožních problémů. Pleť vyživuje, hydratuje a díky antioxidantům zmírňuje známky stárnutí.

Vnitřně se užívá při trávicích potížích, pálení žáhy, překyselení, průjmech či zácpách. Čistí střeva a tím i posiluje imunitu. Doporučujeme ho užívat pravidelně ve formě nápoje. Obzvlášť při nemocích a rekonvalescenci. Aloe Vera pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi. Posiluje přirozenou obranyschopnost organismu, odbourává napětí a imunitu, podporuje zdravé trávení, pozitivně působí na stav pokožky, je skvělý při detoxu a ženám dokonce zmírňuje menstruační potíže.

Aloe Vera je přírodní síla, která má spoustu pozitivních účinků a vy si ji díky produktům Curaloe můžete dopřát a vyzkoušet na vlastní kůži v té nejčistší podobě.

Chtěli byste vědět více o plantáži i o ostrově Curacao? Podívejte se na reportáž České televize https://bit.ly/2FLlsoR.

Tým Curaloe