Hydratace, recept proti stárnutí

Co spojuje všechny ženy světa, které vypadají, jako by snad ani nestárly?

Odpověď je v pravidelném čištění pleti a pořádné dávce hydratace. Šetrné a důkladné čištění pleti je úplný základ, které by se mělo provádět ráno i večer. Kůže se každý den obměňuje, přirozeně se mastí a působí na ní vnější vlivy, které způsobují její znečištění a ucpávání pór. To pak může mít za následek i vznik akné, ekzémů a jiných kožních problémů. Nesprávné čištění ji naopak může přesušit, rozdráždit, způsobit začervenání a prohlubování vrásek. Proto čištění věnujte dostatečnou pozornost a vezměte si na pomoc přírodní pomocníky z řad Curaloe. Doporučujeme vyzkoušet jemný mycí gel, který zbaví pleť nečistot a pleťové tonikum, jenž ji zklidní a zmenší póry. Díky složení jsou přípravky vhodné i pro citlivou pleť. Udržujují ji čistou a zároveň ji nevysušují.

Jak správně postupovat? Začněte každé ráno tím, že si obličej opláchnete velmi studenou vodou, která pleť probudí, prokrví a tzv. jí nastartuje. Poté z pleti odstraňte nečistoty pomocí mycího gelu, který s trochou vody napěníte a krouživými pohyby vyčistíte pleť, nakonec důkladně opláchněte. Dále naneste tonikum na kosmetický tampónek a krouživými pohyby otřete pokožku včetně krku. Tonikum neobsahuje alkohol, proto je k pleti velmi šetrné a nedráždí ji.

Jednou týdně dopřejte své pleti jemný peeling. Peeling Curaloe odstraní odumřelé buňky z horní vrstvy kůže a podpoří její prokrvení. Díky tomu je pokožka krásně hebká a dokonale připravená absorbovat následnou péči v podobě séra či krému.

Hydratace zevnitř je stejně tak důležitá jako zvenčí. Pravidelný pitný režim v podobě čisté vody podporuje veškeré funkce našeho těla. Bez vody by tělo dlouho nevydrželo. A stejně jako je hydratace nezbytná pro naše tělo, má důležitou funkci i pro stav naší pleti. Pravidelná hydratace v podobě denního krému, nočního krému nebo krému proti vráskám pleť udrží vyživenou, vláčnou a zregenerovanou. Krém s obsahem Aloe Vera pleť hydratuje, napomáhá v její regeneraci a chrání ji před nepříznivými vlivy počasí. Krém proti vráskám díky svému složení zmírňuje rýhy, vrásky a drobné vrásky kolem očí.

DSC_2056

Produkty Curaloe obsahují vysoké procento Aloe Vera jako základní ingredienci. Nejsou testovány na zvířatech, neobsahují parabeny a nejsou ředěny vodou, díky tomu si zachovávají vysokou koncentraci účinných látek. Zdrojem Aloe jsou ekologicky pěstované rostliny na plantáži v Karibiku, kde se zároveň i vše vyrábí, aby se zachovalo co nejvíce léčivých a prospěšných bioaktivních látek. Aloe Vera se do produktů používá ve formě za studena lisované šťávy z ručně sbíraných listů.

S Aloe Vera dopřejete pleti jen to nejlepší.

Tým Curaloe