Na zdraví...se 100% Aloe Vera

Nenechte se zaskočit počasím a chraňte svůj organismus s Aloe Vera

Podzim se ukazuje v své celé kráse, měnící se a hlavně chladné počasí provázené vydatným deštěm je pro toto období typické a přináší s sebou i nechtěné nachlazení a ucpaný nos. Přesto, že děláme vše pro to, abychom manýrům počasí nepodlehli a nepřinesli si domů nechtěného bacila, občas tomu nezabráníme. Ale nemalujme hned čerta na zeď, posilovat organismus a vlastní imunitu můžeme hned několika způsoby. "Teple se obleč" už říkaly naše babičky a měly pravdu. Pomoci nám může přísun vitamínů a vydatný odpočinek. Moderní doba si žádá i moderní přístup, který nabízí doplňky stravy. Vybírejte ale pečlivě a zaměřte se na kvalitu. Překvapí vás kolik toho Aloe Vera umí udělat pro Váš organismus. Aloe Vera obsahuje více jak 200 bioaktivních látek, kromě řady aminokyselin a polysacharidů doplňuje tělu vitamíny A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E a kyselinu listovou. Za studena lisované 100% šťávy z Aloe Vera vysoké kvality díky ekologickému pěstování v kombinaci s různými bylinnými výtažky ve formě džusů jsou velmi účinným bojovníkem. Užívání je tak jednoduché. Pojďte si vybrat ten nejvhodnější právě pro váš organismus.

DSC_5320 

Džus pro podporu imunity je tvořen ze 100% za studena lisované šťávy z Aloe Vera, která je doplněná o výtažky z máty a tymiánu. Máta je jedna z nejznámějších léčivých bylin, pomáhá při nachlazení a kašli, uvolňuje ucpaný nos, podporuje trávení a navrací chuť k jídlu. Stejně jako máta i tymián pomáhá při nachlazení a dokáže výrazně ulevit od kašle. Esenciální oleje z tymiánu pomáhají organismu v tvorbě hlenů a usnadňují vykašlávání. Jsou skvělým pomocníkem i při špatném trávení a mírní i žaludeční křeče.

U podpory imunity to nekončí

Ale není to jen džus pro posílení imunity, který udržuje ve formě. Džusů máme v nabídce hned několik. Každý má jedinečné složení, přesně podle potřeb našeho organismu. Džus z Aloe Vera na podporu srdeční činnosti a cév je obohacen o esenciální oleje z mandarinkové a citronové kůry, levandule nebo třeba majoránky. Kombinace těchto výtažků pomáhá udržovat krevní tlak a oběh krve a taky přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.

Potíže se zažíváním nejsou nic příjemného a mnohdy mívají zdlouhavý průběh. Aloe Vera sama o sobě je neuvěřitelný pomocník pro bezproblémové zažívání a péči o vás peristaltický systém. Džus pro lepší zažívání je k tomu nabitý mátou, citronovou a mandarinkovou kůrou, bazalkou, fenyklem, nechybí ani badyán, skořice, kardamon, oregano a rozmarýn. Tato směs bylinek a koření ulevuje od žaludečních křečí, pomáhá proti zácpě a dlouhodobě vrací zažívání do normálu.

Při výrobě džusů jsme mysleli i na diabetiky. Díky stále více hektickému životnímu stylu a špatné životosprávě trápí cukrovka stále více lidí. Džus pro diabetiky je kromě Aloe Vera obohacen o silné antioxidanty, jako je skořice, geránium a eukalyptus, které blahodárně působí na srovnání hladiny cukru v krvi. Složení je dále obohaceno o výtažky z mrkve, rozmarýnu nebo mentolu. Při léčbě cukrovky se před užíváním vždy poraďte se svým lékařem.

Naučte se novou ranní rutinu a bacily vás nezaskočí, stačí 3 cl denně

Unikátní složení každého džusu pomáhá zajišťovat správný chod metabolismu a posilovat organismus na základě jeho potřeb. Denním užíváním 30 ml džusu (3 víčka) ideálně ráno nebo večer slouží jako skvělá prevence, avšak pokud se už cítíte oslabení, užívání džusu popožene uzdravování a budete rychleji zpět ve formě. Cítíte se fyzicky zdraví, ale jste unavení a bez energie? Všechny džusy do jednoho jsou skvělým pomocníkem při detoxikaci organismu. Očista těla, prováděna nejlépe několikrát za rok, nastartuje správný chod metabolismu. Po detoxikaci se budete cítit svěže a nabití energií, jak fyzicky, tak psychicky. Kromě blahodárných účinků na náš organismus dokonce zároveň čistíte i ústní dutinu.

Pití džusů se může stát příjemnou rutinou. Díky jejich lahodné chuti i vůni se do užívání nemusíte nikdy nutit. Základem je vždy 100% za studena lisovaná šťáva z Aloe Vera, který můžete užívat čistý, nebo jej můžete přimíchat do vody, čaje nebo džusu, přesně tak jak jej máte rádi.

Takže každý den "Na zdraví!" :)

Tým Curaloe