Informace k doplňkům stravy pro podporu imunity

Informace k doplňkům stravy Curaloe pro podporu imunity

Mezi oblíbené produkty z řady doplňků stravy patří Šťáva z Aloe Vera s bylinnými extrakty pro podporu imunity. V současné době tento produkt neprodáváme, protože prochází změnou etikety, tak aby odpovídala vyhlášce.

V této souvislosti si Vás dovolujeme upozornit na chybějící překlad informací o složení produktu na  české etiketě: Nová etiketa bude obsahovat následující informace:

Aloe Vera džus Curaloe jako doplněk stravy pro PODPORU IMUNITY s citrónovou kůrou a tymiánem

Přírodní doplněk stravy obsahuje z 95 % za studena lisovanou 100% šťávu z Aloe Vera, která je doplněna o esenciální oleje výtažků z citrónové kůry, kafru, máty, Tea tree oleje, tymiánu, kadidla, hřebíčku a obsahuje 663 mg/l kyseliny benzoové a 655 mg/l kyseliny sorbové. Díky Aloe Vera obsahuje nápoj řadu minerálů a vitamínů (A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E a kyselinu listovou). Podporuje imunitní systém, zklidňuje, uvolňuje a je účinný přírodní antioxidant. Potravinový doplněk je vhodný i pro děti od 5 let. Užívání při léčbě nebo kombinaci s léky konzultujte s Vaším lékařem. Nenahrazuje vyváženou stravu. Doporučené dávkování: Pijte jej čistý nebo s vodou či ovocným džusem 1x nebo 2x denně. Děti (od 5 let): 15 ml denně. Dospělí: 30 ml denně. Před upotřebením protřepat. Skladujte mimo dosah dětí. Po otevření uchovávejte v chladu. Distributor pro ČR a SR: H4O s.r.o. www.curaloe.cz

 

Výrobek bude znovu uveden do oběhu se správnou českou etiketou dle EU) č. 1169/2011 čl. 9, odst. 1 a také  Vyhlášky o doplňcích stravy č. 58/2018 Sb. § 3 odst. 

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás prosím obraťte.

Děkujeme za pochopení.

Tým Curaloe