Aloe Vera jako zázrak pro Vaši pleť

Proč je Aloe Vera tak zázračnou ingrediencí v kosmetických přípravcích?

Věděli jste, že Aloe Vera proniká do spodních vrstev kůže 4x rychleji než voda? Aloe obsahuje vitamíny A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E a kyselinu listovou. Nejvíce je obsažen vitamín C, E a A.

Vitamín C je známý antioxidant, který omlazuje pokožku, aktivně podporuje tvorbu kolagenu v pleti a tím podporuje její elasticitu. Redukuje melanin obsažený v pleti a díky tomu napomáhá k odstranění nežádoucí pigmentace. Tady však platí základní pravidlo prevence a mazání se ochranným faktorem při pobytu na slunci.

Vitamín A obsažený v aloe zvyšuje regeneraci pleti a aktivuje geny, které stimulují tvorbu kolagenu. Díky tomu vitamín A napomáhá při hojení a regeneraci a je velmi účinný při boji s akné.

CurAloe-36_1

Aloe Vera při pravidelném používání pleť udržuje hydratovanou, pružnou a vyživenou. Při kožních problémech dochází k jejich zmírnění či úplnému redukování.

Aby mohlo být Aloe Vera v péči o pleť účinné, musí ho produkty obsahovat minimálně z 20 % a musí být za studena lisované, jinak přichází o řadu cenných látek. Produkty Curaloe obsahují za studena lisovanou šťávu z Aloe Vera rostlin, které pocházejí z ekologického zemědělství. Gel z listů rostliny je zpracován v co nejkratší době, aby nedocházelo k degradaci účinných látek.

Produkty Curaloe narozdíl od těch méně kvalitních neobsahují vodu, ani Aloe Vera v podobě práškového substrátu, protože by se tím jinak snižovala koncentrace obsažených látek a tím i jejich účinnost.

Zkuste účinek přírodního Aloe Vera na vlastní kůži a zažijte ten rozdíl. 

Tým Curaloe